Zákaznická linka
+420 725 744 315
denně 6:00 – 15:30 hod
Velký výběr vína a sektů, destilátů, tabáku a doutníků, slaných i sladkých delikates nejen pro požitkáře.
Jak nám připomíná pohádka Sůl nad zlato, tato základní surovina hraje v kuchyni i životě důležitou roli. Nejenže zvýrazňuje chuť pokrmů, ale je také nezbytná pro naše zdraví. Při výběru soli bychom proto měli dbát na kvalitu, která je zárukou čistého složení i výborné chuti. Jednou z nejlepších solí na trhu je Maldon Sea Salt, mořská sůl s jedinečnou chutí a strukturou, která si získala oblibu mezi kuchaři po celém světě. Jaké jsou její výhody a jak ji využít v kuchyni?
Jak napovídá název, Maldon Sea Salt je mořská sůl pocházející z anglického městečka Maldon, kde se vyrábí tradiční metodou odpařování mořské vody již od roku 1882. Díky dlouhé tradici a špičkové kvalitě si získala oblibu mezi kuchaři, gurmány i nadšenci do vaření po celém světě.
Co tuto sůl dělá výjimečnou? Charakteristické pyramidové vločky, které dodávají pokrmům výbornou chuť. A pokud se chcete při jídle cítit opravdu královsky, vězte, že tato sůl získala prestižní ocenění Royal Warrant a byla oficiálně uznána britskou královskou rodinou jako dodavatel mořské soli pro Jeho Veličenstvo krále Karla III.
Stále váháte, zda raději nezůstat u běžné kamenné soli ze supermarketu? Pak vás možná přesvědčí výhody, které mořská Maldon sůl nabízí oproti běžné kuchyňské soli. Neobsahuje žádné umělé přísady a protispékavé látky a zároveň má jemnější chuť, což umožňuje přesnější dochucení.
Maldon Sea Salt je vhodná pro všechny druhy pokrmů a lze ji použít při vaření i na závěrečné dochucení. Její charakteristické vločky nejen zdůrazní chuť jídla, ale také mu dodají vzhled jako z michelinské restaurace. Využít ji tak můžete jak na slaná jídla, tak například jako posyp na brownies, karamelové dezerty či alkoholické drinky. Dobrou chuť!
Rozsáhlá síť prodejen
Zákaznická linka
+420 725 744 315
denně 6:00 – 15:30 hod